Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

EOS Vår grillning 2021

29 maj, 2021 @ 17:00 - 20:00

 

 

 

EOS’ Vår grillning 2021

 

Varje vår och sommar brukar vår rörelse i Umeå hålla grillevenemang ute i naturen, där vi kan möta varandra och nyfikna. Detta är inget vi ser som separat från vår verksamhet, utan en central kärna av vår rörelse. Människor. Dagens samhälle kännetecknas av stress och press, och människor förväntas utföra uppgifter – vilka ofta inte är samhällsnyttiga utan rentav destruktiva för människor och miljö.

 

Framtidens samhälle måste se oss arbeta smartare och vänligare, inte hårdare, och vi behöver till viss del återgå till en enklare och mer okomplicerad relation mellan människor. Det är därför vi organiserar oss i små arbetsgrupper – holoner – vilka till sin struktur påminner om de egalitära jägare och samlare som var världsmästare på att hantera sin omkringliggande miljö. Nu tror inte vi på att avskaffa modern teknologi eller civilisationen, men vi tror dessa storheter måste anpassas efter människans natur, snarare än tvärtom.

 

Och människans grundläggande natur är att hon vill vara fri, nyfiken, levande och framförallt social med andra människor, och kunna känna en tillhörighet med andra människor som ovillkorligt accepterar henne.

 

Det är därför vi organiserar årliga grillkvällar, och du är medbjuden.

 

Kl 17.00 lördagen den 29e maj 2021 kommer vi hålla en grillsammankomst på Kärleksudden vid Nydalasjöns västra strand. Ni når platsen via Kinabron. Vi kommer ha mat (veganskt) tillgängligt, men det rekommenderas att alla har med knytis. Vi kommer även att hålla i allsång och musikspelning, men det mesta kommer att handla om social samvaro och en trevlig kväll. Det finns även möjlighet att tala med oss. Masker och handsprit, liksom partytält, ska finnas tillgängliga.

 

Du är varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
29 maj, 2021
Tid:
17:00 - 20:00

Plats

Umeå
Sverige + Google Map